Proměňte svůj prostor k nepoznání - frézovaný Polyston Solid Surface.

Co je frézovaný Polyston Solid Surface?

FRÉZOVANÝ POLYSTON SOLID SURFACE JE DESIGNOVÝ MATERIÁL, KTERÝ SE VYZNAČUJE MIMOŘÁDNOU ESTETIKOU A VŠESTRANNOSTÍ. JEDNOU Z VÝZNAMNÝCH VLASTNOSTÍ FRÉZOVANÉHO POLYSTONU SOLID SURFACE JE MOŽNOST FRÉZOVÁNÍ A TVAROVÁNÍ DO NEJRŮZNĚJŠÍCH SLOŽITÝCH A KREATIVNÍCH FOREM. TÍMTO ZPŮSOBEM JE MOŽNÉ VYTVÁŘET NÁBYTEK, OBKLADY STĚN, KUCHYŇSKÁ DVÍŘKA, OBKLADY VAN A MNOHO DALŠÍCH PRVKŮ S PŮSOBIVÝMI TVARY A DETAILY.

358140193_763210682470642_1340516754767055797_n

Estetika a vizuální přitažlivost

Jedním z hlavních lákadel frézovaného Polyston Solid Surface je jeho elegantní a jedinečný vzhled. Povrch materiálu je přizpůsoben vašim požadavkům na míru a dodává prostoru moderní a sofistikovaný charakter. Frézovaný Polyston Solid Surface lze navíc pořídit v různých barvách a strukturách, což umožňuje designérům a architektům uplatnit svou kreativitu a vytvořit jedinečné vizuální efekty.

 

Všestrannost a funkčnost

Použití frézovaného Polyston Solid Surface v interiérech je téměř neomezené. Tento materiál lze použít v nejrůznějších prostorách včetně kuchyní, koupelen, obývacích pokojů, hotelových lobby, komerčních prostor a mnoha dalších. Mezi jeho hlavní výhody patří:

  • Odolnost vůči skvrnám a poškození: Materiál je odolný vůči skvrnám, poškození a chemikáliím, což z něj činí trvanlivou a dlouhodobou volbu.
  • Jedinečný design: Možnost frézování a tvarování umožňuje vytvářet složité a jedinečné designy, které se přizpůsobí individuálním potřebám zákazníka.
  • Voděodolnost a antibakteriálnost: Frézovaný polystonový masivní povrch je voděodolný a antibakteriální , což z něj činí ideální materiál pro koupelny a sprchové kouty.

358708233_763198692471841_5282125472936088263_n

Příklady použití

  • Kuchyňské dveře
  • Koupelnové dveře
  • Skříně s rolovacími dveřmi
  • Obklady kuchyňských ostrůvků a pultů
  • Televizní stěny a dekorativní obklady stěn


Závěr

Frézovaný Polyston Solid Surface přináší do světa interiérového designu a architektury nový rozměr v možnostech vytváření jedinečných a esteticky přitažlivých prostor. Jeho všestrannost, estetika a odolnost vůči různým vlivům činí z tohoto materiálu ideální volbu pro ty, kteří hledají moderní a funkční řešení pro své projekty interiérového designu.

VÍCE INFORMACÍ O MATERIÁLU ZDE

vrátiť sa na zoznam noviniek