Polyston prezentoval svoje materiály na výstavě For Interior v Praze

30. 09. 2018

Na pražském výstavišti PVA Expo Praha se v říjnu roku 2018 konal už 10. mezinárodní veletrh nábytku, interiéru a bytových doplňků. Firma Polyston na něm prezentovala materiály na výrobu pracovních desek, obkladů a barových pultů.

Velkoformátové desky keramiky jsme vystavovali v maximálním formátu, z kterého je možné vyrobit produkty na míru. Ze španělské keramiky Neolith byla vyrobena i celá kuchyně s kuchyňskými keramickými dvířkami. Kuchyňská nika z umělého kamene Polyston Solid Surface ve vzoru Ultra White, byla vyrobena z vícero dílů, kuchyňského dřezu a zástěny, které byly spojeny do jednoho monolitého kusu bez viditelných spojů.

Pracovní keramickou desku z naší výroby jste mohli vidět i ve výstavním stánku kuchyňského studia Dot Kuchyně, které navrhuje kuchyně od německého výrobce DanKüchen. Kromě tohoto stánku se naše produkty staly součástí prezentace prestižního českého výrobce interiérů - Hanák Nábytek, který získal ocenění TOP EXPO od odborné poroty veletrhu. Dodali jsme jim na míru zhotovený keramický lepený dřez a pracovní desku ostrova v stylovém vzoru šedé imitace kamene Zaha Stone.

vrátiť sa na zoznam noviniek