Letní akce - 35%: Jak využít návaznost velkoformátového keramického vzoru v designu.

Při zařizování interiéru nebo exteriéru je důležité vybírat materiály, které vnesou do každé místnosti kreativitu, trvanlivost a estetiku. Jedním z nejinovativnějších a nejvyhledávanějších materiálů současnosti se stala velkoformátová keramika. Tento materiál totiž nabízí nekonečné možnosti pro vytváření jedinečných interiérů, kterým chtějí designéři dodat luxusní nádech. Díky svému elegantnímu vzhledu, odolnosti a snadné údržbě vnáší do každého interiéru moderní a sofistikovaný prvek.

V tomto článku se tedy podíváme na tipy, jak a kde použít velkoformátovou keramiku, aby působila správně esteticky.

  

Elegantní podlaha, která pohladí vaši duši

Velkoformátové keramické podlahy vytvářejí základ nadčasového a elegantního interiéru. Její velké rozměry a minimální počet spár a dokonalá návaznost žil vytvářejí vizuální dojem nekonečné roviny a prostoru. Ať už se rozhodnete imitovat přírodní dřevo, mramor nebo beton, velkoformátová keramika dodá vašemu interiéru styl a luxus.

 

Ohromující stěny, které vyprávějí příběh

Stěny s velkoformátovými keramickými obklady vnášejí do místnosti osobitý charakter a působí jako umělecký realizační prvek. Díky široké škále barev, vzorů a textur můžete vyjádřit svou kreativitu a vytvořit jedinečný prostor. Chcete-li vytvořit dramatický efekt, můžete velkoformátovou keramiku použít na celé stěny, nebo jen na vybrané akcenty. Možnosti jsou neomezené.

titulka-kupelna-estatuario  

 

Krásné koupelny, které oživí vaše smysly

Velkoformátová keramika je ideální volbou pro koupelny, kde je důležitá odolnost proti vlhkosti a snadná údržba. Použitím keramiky na sprchové zástěny, umyvadla a vany vytvoříte elegantní a luxusní prostor. Díky vysoce kvalitní povrchové úpravě se velmi snadno udržuje v čistotě a zároveň dodává koupelně kontrastní moderní prvek.

Marazzi_Allmarble_067.jpg.1920x0_q75_crop
Inovativní pracovní desky v kuchyni

Kuchyně jsou srdcem interiéru a pracovní deska je ústředním bodem tohoto prostoru. Velkoformátová keramika nabízí odolný a hygienický povrch, který je pro kuchyňské pracovní desky nejideálnější. Díky velkoformátovým možnostem je možné dosáhnout souvislého povrchu beze spár a bezchybné návaznosti vzoru, což vytváří moderní a celistvý vzhled.


Exteriérové aplikace, které vám vyrazí dech

Velkoformátová keramika se nemusí omezovat pouze na interiéry. Je to také skvělý materiál pro venkovní aplikace, jako je vaše terasa, balkon, venkovní kuchyně a koupelna nebo venkovní stěna. Materiál, jako je keramika, je odolný vůči povětrnostním vlivům a mrazu, což z něj činí vynikající volbu pro venkovní prostředí. Rozšíření stylu do venkovního prostředí vytváří harmonický přechod mezi interiérem a exteriérem vašeho domu.
Velkoformátová keramika otevírá dveře kreativitě a inovacím v designu. Její široké možnosti využití a estetické přednosti poskytují nespočet možností pro vytváření jedinečných a úžasných prostor. Ať už jde o podlahy, stěny, koupelny, kuchyně nebo exteriéry, přináší do vašeho domova eleganci, odolnost a nekonečné možnosti pro vaši kreativitu.


Oživte i vy svůj prostor tímto výjimečným materiálem a využijte letní výprodej velkoformátové keramiky se slevou až 35 % na vybrané vzory o tloušťce 12 mm. Více informací o letní akci naleznete zde.

vrátiť sa na zoznam noviniek