JAK V NĚKOLIKA KROCÍCH VYČISTIT PORCELÁNOVOU KAMENINOVOU KUCHYŇSKOU DESKU?

Přemýšleli jste o přípravcích nebo o nejúčinnější metodě, kterou byste mohli použít, abyste nezničili krásu kuchyňské desky? Nesprávná péče totiž může výrazně snížit účinnost a estetiku pracovní desky. Pojďme si tedy projít několik tipů a rad, které vám zaručeně usnadní život.

Kromě skvrn a zanesených nečistot často panuje nejistota, jak se vypořádat se škrábanci, stopami po povrchu nebo změnou barvy či zabarvením kuchyňské pracovní desky po nesprávném čištění. Vzhledem k tomu, že každý materiál kuchyňské desky má jiné vlastnosti, vyvstává ještě více otázek, pokud jde o inovativní designové povrchy kuchyní, jako je porcelánová kamenina.Vzhledem k tomu, že každý materiál kuchyňské desky má jiné vlastnosti, vyvstává ještě více otázek, pokud jde o inovativní designové povrchy kuchyní, jako je porcelánová kamenina.

 

Co dělat, když je špína trvalá nebo jsou skvrny způsobeny pevně přichyceným jídlem?

 

Vše záleží na typu skvrny, protože existují silně impregnující tekuté nebo pevné potraviny, které by mohly ohrozit vzhled povrchu. NEJNOVĚJŠÍ GENERACE porcelánových kameninových desek, jako je SAPIENSTONE, je chemicky inertní a odolná vůči vnějším vlivům, a proto nevyžaduje speciální čisticí prostředky, a to ani v těch nejextrémnějších případech.

 

Odstraňování skvrn z porcelánových kameninových kuchyňských desek je časově nenáročné a prakticky jednoduché. K čištění povrchu stačí papírový hadřík nebo neabrazivní houbička, s níž můžete použít běžné čisticí prostředky, jako jsou krémové čisticí prostředky na různé povrchy, čisticí prostředky na sklo, přírodní dezinfekční prostředky a čisticí prostředky, například octové odmašťovače.

Pokud máte zájem o další informace, neváhejte nás KONTAKTOVAT.

vrátiť sa na zoznam noviniek